Lammers Installatie Engineering
Maakt het verschil voor de kleine en de grote installateur

Over Lammers installatie Engineering

Lammers Installatie Engineering is een installatietechnisch ontwerp en rekenbureau met een breed aanbod aan diensten met name gericht in de installatietechniek. Onze kracht is dat wij kunnen combineren over praktijkkennis en dit toepassen in de theorie. Wij beschikken over flexibiliteit, kennis en klantgebondenheid. Betrokkenheid in u project staat bij ons hoog in het vaandel.

Historie

Als zoon van een inmiddels gepensioneerde ‘ambachtelijke loodgieter’, ben ik met mijn loopbaan gestart op 16 jarige leeftijd in de installatietechniek. Eerst als (hulp)verwarmingsmonteur maar, vervolgens in 1997 als technisch (AutoCad) tekenaar veder doorgeroeid tot aan engineer-WTB. Ik ben in de praktijk opgeleid door doorgewinterde ervaren projectleiders en engineers. Ervaring in woningbouw tot aan zeer grote utiliteitsprojecten tot 75.000m² 

School:  LTS-bouwkunde,   Ass. tot volledig verwarmingsmonteur, MIT W1/2, MKI, en diverse deel cursussen en dagopleidingen. 

Dienstverband: In Juni-1991 gestart als hulp cv-monteur bij Installatie Service Soest. Na 3 jaar ben ik verhuist naar Bilthovens-verwarmingsbedrijf. Later overgenomen door Kleinpoelhuis. Doorgroeit van 1e monteur naar Tekenaar met Autocad-12 tot aan zelfstandig werkvoorbereider.  Na het sluiten van de vestiging in Bilthoven ben ik verhuist naar De Bosman Bedrijven (toen nog in Soest) Eerst als tekenaar werkvoorbereider in de loodgieter afdeling maar omdat het hart toch bij de cv-lag, intern verhuist naar de combi afdeling als werkvoorbereider. Na 2 jaar al verhuist naar de fr, Kemkens-Veenendaal. na 3 jaar mooie projecten gemaakt te hebben is door directie de stekker uit Veenendaal gehaald en ben ik voortijdig verhuist naar ITN Ede. Hier heb ik de laatste 5 jaar als Engineer WTB installatie in vast dienstverband doorgebracht.

Lammers installatie Engineering nu

Wij werken nu dagenlijs met verschillende klanten samen in alle regio's van Nederland met vast klanten. Onze brede en specialistische expertise brengt ons tot opdrachten voor diverse renovatie en nieuwbouw projecten.  Dat kan op detachering bij u op locatie.

Wij maken ook diverse ontwerpen werken PI schema's uit en maken diverse berekeningen 

De opdrachten voor hoofdzakelijk installateurs maar ook bouwkundige aannemers maar ook gerenommeerde adviesbureaus.

Wij maken o.a. projecten als: kantoren die omgezet worden naar woningen, Multifunctionele parkeergarages (RAI), Scholen, Hotels, zwembaden, luxe woonvilla;s  Bekijk hier de film aan de meest recente project Valley Amsterdam een project van 75.000 m² oppervlakte waar aan ik heb mogen deelnemen als engineer de afgelopen 3 1/2 -jaar in opdracht voor de Bosman Bedrijven


 


 


 


 

 
Opbellen
E-mail
Info