Lammers Installatie Engineering
Maakt het verschil voor de kleine en de grote installateur

Installatie Ontwerp & Advies

 

Lammers Installatie Engineering helpt u bij het maken van installatietechnische keuzes, die leiden tot een comfortabel en energiezuinige woning, welke geheel aan uw wensen voldoet. Helpt u bij het maken van de juiste keuzes, staat u bij en geeft uw advies. Het advies dat wij u geven is onafhankelijk, zodat u met het plan de markt op kunt gaan. Dit houdt in dat u zelf bepaalt wie het plan uitvoert, bijvoorbeeld welke aannemer u in handen neemt

haalbaarheidsstudies / advisering

•Duurzaamheid en energie besparing

•engineering

•tekenwerk

•directievoering

•oplevering

•inspecties

Neem geheel vrijblijvend  contact  met ons op om te kijken wat wij voor uw specifieke situatie kunnen betekenen. 

Haalbaarheidsstudies

Tijdens haalbaarheidsstudies wordt onderzocht welke technieken het beste passen binnen de energetische, comforttechnische en financiële kaders. Hierbij wordt altijd een link met duurzaam en comfortabel bouwen gelegd. Hierbij wordt ook de bouwkundige schil niet vergeten.

Engineering

Tijdens het ontwerpen van gebouwen en de installaties denken wij graag vanaf het schets ontwerp mee. Hierdoor kan het bouwkundige- en installatie technische deel goed op elkaar afgestemd worden.

Ontwerp

Een goed werkende installatie is veilig, zuinig en draagt bij aan een comfortabele leef- en werkomgeving. De techniek speelt daarom een belangrijke rol in gebouwen. Denk hierbij aan ventilatiesystemen, duurzame energievoorzieningen, meet-en regelsystemen voor legionella beheer en hemelwatersystemen. Al deze technieken staan uiteindelijk in dienst van de wensen van de gebruiker die uiteraard verwacht dat alles goed werkt. Lammers Installatie Engineering heeft ruime ervaring in het ontwerpen van installaties, voor zowel nieuwbouw-, renovatie- of beide en helpt u graag uw klant tevreden te stellen.

Lammers Installatie Engineering maakt voor u ontwerpen die gericht zijn op alle facetten van het vak. Van installaties in de kruipruimte tot op het dak en alles wat daar tussen zit. Elk projectbezoek wordt gerapporteerd.

Indien gewenst en in overleg met de klant, maakt Marcel ontwerpen en selecteert de appendages, apparatuur en machines.  


Ontwerpen en Engineeren van technische installaties en het selecteren van appendages doet Lammers Installatie Engineering volgens de laatste voorschriften van:


      Hemelwater- en vuilwaterinstallaties volgens de NTR3216

      Dakbedekkingsinstallaties en goten

      Drinkwaterinstallaties volgens de NEN1006 en de Vewin werkbladen

      Sanitaire toestellen conform wensen van de gebruiker

      Brandbestrijdingsinstallaties

      Gasleidingen volgens de NEN1078 en de NPR3378

      Cv-installaties en stookruimtes

      Luchtbehandelingsinstallaties en kasten selecties

      Koelinstallaties, warmtepompen en WKO’s

      Regeltechnische installaties

 
Opbellen
E-mail
Info